Juli 2012

Vi reiser bort i morgen


Hallo! 

 Fra og med i morgen vil det bli lite oppdateringer på bloggen, fordi vi reiser bort. Sandra kommer til å være borte i 3 uker og vet ikke om hun får blogget noe, og Jenny blir borte i en uke. Vet ikke om Jenny får blogget noe, pc'n hennes har klikka.. Vi håper ihvertfall at alle har en fin sommer videre! 

 

Dette bildet er fra MTV World Stage i Malaysia

 

POSTED BY: JELIIEBERS

 

Nye bilder av Justin på MTV World Stage i Malaysia
  

POSTED BY: SANDRA


Slik er Justin's drømmejente


I et intervju i Japan ble Justin spurt om hans drømmejente. Han kan få nesten hvilken som helst jente, men han har bare øynene oppe for Selena Gomez. Det har vært rykter om brudd den siste tiden, men nå ser det ut som om det bare var tull.  Justin liker smarte jenter, noen han kan ha en samtale med og som er vakker på både innsiden og utsiden. Da journalisten spurte om hva han mente med vakker, svarte han: Vakre lepper, og vakre øyne. Dette er jo noe Selena selvfølgelig har, så det hørtes ut som om han beskrev henne.

POSTED BY: JENNY

Vi fikk tak i golden circle!


Herregud! Jeg klarer nesten ikke å skrive!!!! Vi fikk tak i golden circle billetter til den 16. april akkurat nå! :) Er sykt glad!! Jeg bare gikk inn på billettservice og oppdaterte siden hele tiden, og plutselig fikk vi billetter. Helt sykt! Man kan altså fortsatt få tak i billetter, så lenge du er tålmodig og oppdaterer siden ofte. Hadde ikke trodd at vi kom til å få GC, jeg bare prøvde for å se siden Bibses.blogg.no hadde sagt at de fikk tak i. Så dere som ikke har fått billetter, ikke gi opp!

 

POSTED BY: SANDRA

Bilder fra photoshooten med AOL Music


Hallo!

 

 

  

POSTED BY: SANDRA

Once a Belieber, Always a Belieber
Rart å tenke på at en jeg aldri har møtt betyr så mye for meg. Når han smiler, smiler jeg. Når han er glad, er jeg glad. Når han gråter, gråter jeg. ♥Once a Belieber, Always a Belieber!♥

 

POSTED BY: SANDRA♥

#BieberFacts


♥Justin var den første artisten som hadde navn til fansen sin; Beliebers

♥Hvis Justin klemmer ei jente i mer enn 5 sekunder, betyr det at han synes hun er søt

♥Han ble født en uke for tidlig

♥Når han lagde og spilte inn sangen ''Pray'' gråt han

♥Han ønsket seg en elefant som kjæledyr når han var mindre♥Han løser en rubisk kube på under et minutt

♥Justin er veldig kilen

♥Justin har sagt at når jenter kysser han i nakken føles det ut som om han er i himmelen

♥Hvert 3 sekund er det noen i verden som sier ''Justin'' eller ''Bieber

♥Jazzy har et bilde av Justin på rommet sitt som hun kysser hver kveld før hun legger seg

♥Justin elsker sushi

 

 POSTED BY: SANDRA

 

Lik siden vår på facebook!


Vi hadde satt veldig stor pris på om du hadde likt facebook siden vår! Den finner du HER!  Hvis du liker siden kan du bli med i konkurranser, der du vinner Justin Bieber ting. Konkurransene kommer ikke enda siden vi nettopp har starta denne bloggen! 

 

 

POSTED BY: Jenny

Fikk DU billett?


Hallo Beliebers!

 

I dag var det store salget på billettservice der alle billettene ble lagt ut for salg. Det var hele 125 000 som var inne for å sikre seg en billett klokka 09.00 i dag tidlig! Vi var så heldige å få tak i to ståplasser til 16. april, og vi gleder oss veldig mye til konserten. Vi var ikke langt unna M&G, men da vi skulle betale ble vi kastet ut av siden.. Veldig kjipt med tanke på at vi kunne fått møte Justin. Det er utrolig mange som ikke har fått billetter noe som er veldig trist. Selv hadde vi prøvd å få tak i billetter på Bieberfever.com og Atomic Soul sitt forsalg uten hell.

Noen av dere som har fått billett?

 

HER kan dere like facebooksiden vår!

POSTED BY: Jeliiebers

 

Hvem er vi?


Hei! :)

Vi er to 14 år gamle Beliebers fra Oslo. Denne bloggen styres av Jenny og Sandra, og vil bli oppdatert flere ganger daglig med bilder, videoer, fakta og kanskje historier. Vi håper dere liker bloggen vår og fortsetter å følge oss videre.

 

Vår store inspirasjon!

POSTED BY: Jeliiebers

hits